Näytä esimerkki Meedio Mirellen Mystiikkamaailma Tervetuloa palvelujeni pariin: Chakrakivet, suitsuke-tykötarpeet ym. uutta tilattavissa, näin kesän kynnyksellä, siunaamaan toiveitanne ja virittelemään energioitanne yms. Ps. Sivun alareunan "kommentti osioon" voitte kirjoitella ja tiedustella:)

lauantai 21. toukokuuta 2016

Chakrakivet, suitsuke-tykötarpeet ym. uutta tilattavissa, näin kesän kynnyksellä, siunaamaan toiveitanne ja virittelemään energioitanne yms. Ps. Sivun alareunan "kommentti osioon" voitte kirjoitella ja tiedustella:)


                                                                  
  
     
                                  
Chakrakivisettejä akaattilevyllä +suitsutus tykötarvike pussukka sis. sulkaviuhka (itsetehtyjä), Palo Santo pyhä suitsutus puutikku tai purua, Olibaanihartsia (aromaattista suitsukepihkaa), sytystyshiiltä paketti, + yrttinippu: sis. salvia, seetri ja laventeli.  Näitä suitsutustarvike-settejä erilaisina koosteina on siis saatavilla, kunhan ehdin laittaa esille tarkemmin. Voitte toki kerätä omia chakrakivi - suitsutus- settejänne kuvien perusteella. Samoin muut heilurit, voimakivet, onnenkivet, horoskooppikivet ja mineraalit, suitsukeastiat jne. voitte poimia kuvista ja ilmoitella tännepäin toiveistanne jne. Mukavia rentouttavia tuokioita luontoäidin maagisten kivi ja yrttienergioiden sfääreissä <3<3<3


    

      

     


 


       

  

  


 
   
  

   

  

  


   


  
       


Septaria: 4 voiman kivi:


Mystinen Merliniitti, rumpuhiottu vasemmalla ja raakapalana oikealla 

     
Dendriitti akaatti, harvinainen


Super seven, kaikkivoiva parantajakivi sis. 7 kiven voimat:  Ametisti, cacoxeniitti, götiitti, lepidokrosiitti, vuorikristalli, rutiilikvartsi ja savukvartsi.


                        


   


Chakrakivisettejä akaattilevyllä +suitsutus tykötarvike pussukka sis. sulkaviuhka (itsetehtyjä), Palo Santo pyhä puutikku (suitsuke), Olibaanihartsia (aromaattista suitsukepihkaa) + yrttinippu: sis. salvia, seetri ja laventeli. Näitä erilaisina koosteina siis on saatavilla, kunhan ehdin laittaa esille. Voitte toki kerätä omia chakrakivi -suitsuke-settejänne kuvien perusteella. Samoin muut heilurit, voimakivet, onnenkivet, horoskooppikivet ja mineraalit jne. voitte poimia kuvista ja ilmoitella tännepäin toiveistanne jne. Mukavia rentouttavia tuokioita luontoäidin maagisten kivi ja yrttienergioiden sfääreissä <3<3<3                 
2 kommenttia:

 1. Moikka,
  tässäkö voi kysellä ?

  VastaaPoista
 2. Hei kyllä täällä voit kysellä pienimuotoisesti ja pyrin vastaamaan päivittäin jos vain mahdollista <3<3<3

  Tämä kommenttiosio on jokaisen uuden postauksen alaosassa, eli esim. tämän postauksen jälkeen olen laittanut blogi-sivulleni 2 uutta postausta kuvineen jne.

  Voit siis kirjoittaa kysymyksiäsi mieluiten tuohon uudempaan postaukseeni(ylimpänäolevaan), niin helpompi löytää ja huomata, eikä tarvi rullata sivua alaspäin :-)

  VastaaPoista

TERVETULOA TUTUT ja tuntemattomat tutustumaan sivujeni kautta mystiikkapalveluihini ja mystiikkatuotteisiini.

Tänne kommenttiosioon, voitte myös jättää anonyymisti, yksittäisiä kysymysiänne vastattavakseni, pyrin käymään kysymyksiänne läpi päivittäin ja vastaillakin sitä mukaa (max. päivän parin viivellä ehkä:)

Mystiikkatuotteet, ennustukset, energianvälitys / henkiparannus / kaukoparannus apujani tilattavissa ja kyseltävissä puh: 044 76 79 772, myös Whatsapin kautta voi viestitellä ja soitella.
Email: mirelle123@gmail.com

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla myös picasawebissäni, minne pääsee sivultani, kuvia klikkailemalla.
Soitahan / laita viestiä siis jo kurkistellaksesi kohtalosi todellisiin aikakirjoihin...tai pyytääksenne lisäenergiaa elämäntilanteisiisi, ottaaksesi kauttani yht. rajantaakse poistuneisiin tai kadonneisiin läheisiisi yms.

Voimalliset energianvälitykseni tehoavat taatusti ja aina !
Koe henkimaailman apu ja anna siten ihmeiden puhua puolestaan.

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla kuvista ja tiedustella / tilailla sop.muk.