Näytä esimerkki Meedio Mirellen Mystiikkamaailma Tervetuloa palvelujeni pariin: Maagisia unia ja mystistä energiavipinää alitajuntaan; valmistan uniikkeja "talismaaneja / suojelusenkkuja" itsekullekin toiveidensa mukaan, tervetuloa.

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Maagisia unia ja mystistä energiavipinää alitajuntaan; valmistan uniikkeja "talismaaneja / suojelusenkkuja" itsekullekin toiveidensa mukaan, tervetuloa.

 Maaginen Suojeluspyhimyksesi / unisiepparisi;  uniasi valvomaan, rentoutusta syventämään ja kehoasi energisoimaan; äiti Gaian runsauden energioilla jne. 
Jokaiselle omanlaisensa uniikki maaginen "suojelusenkeli" toiveiden ja tarpeiden mukaan valmistettuna, energiaviriteltynä ja pyhitettynä työlle käsketylle  (toiveidenne muk.) <3<3<3

Esimerkkitilauksesi: Omatoive / uniikki suojeluspyhimyksesi + puh.ennustuspalvelua 30 min. +  "distanthealingiä " 3 x 30 min (joka toinen pv) ja kaikki tämä nyt pakettihintaan: 40 €.
Tähän edulliseen tuotepalvelupakettiin sis. "talismaanisi" tulee olemaan kokoa: 15 cm x 20 cm.

Laitan pyynnöstä työnalla olevista "talismaaneistanne" kuvia asiakkaalle s.postitse tai  whatsapilla, sekä toki tännekin<3<3<3

Mystiikkatuotteitani voi siis tilata myös erikseen, omien toiveiden pohjalta ( ottaen huomioon: tekeleen koko, materiaalit yms.) tai ehdottaminani edullisina tuotepalv.paketteina (sis. ennustus energiahoidoilla + "talismaanisi" ) <3<3<3

Tiedustelut ja tilaukset: Puh: 044 7679772 
Email: mirelle123@gmail.com

Oheisen s.enkun taustakuva:)
Oheinen maaginen suojeluspyhimys, uniikki, suuritöinen ja kookas (30 cm x 65 cm), vastaavia teen tilauksella, jokaiselle omanlaisensa, uniikki tekele, kiitos<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA TUTUT ja tuntemattomat tutustumaan sivujeni kautta mystiikkapalveluihini ja mystiikkatuotteisiini.

Tänne kommenttiosioon, voitte myös jättää anonyymisti, yksittäisiä kysymysiänne vastattavakseni, pyrin käymään kysymyksiänne läpi päivittäin ja vastaillakin sitä mukaa (max. päivän parin viivellä ehkä:)

Mystiikkatuotteet, ennustukset, energianvälitys / henkiparannus / kaukoparannus apujani tilattavissa ja kyseltävissä puh: 044 76 79 772, myös Whatsapin kautta voi viestitellä ja soitella.
Email: mirelle123@gmail.com

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla myös picasawebissäni, minne pääsee sivultani, kuvia klikkailemalla.
Soitahan / laita viestiä siis jo kurkistellaksesi kohtalosi todellisiin aikakirjoihin...tai pyytääksenne lisäenergiaa elämäntilanteisiisi, ottaaksesi kauttani yht. rajantaakse poistuneisiin tai kadonneisiin läheisiisi yms.

Voimalliset energianvälitykseni tehoavat taatusti ja aina !
Koe henkimaailman apu ja anna siten ihmeiden puhua puolestaan.

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla kuvista ja tiedustella / tilailla sop.muk.