Näytä esimerkki Meedio Mirellen Mystiikkamaailma Tervetuloa palvelujeni pariin: Kultainen vihreä riikinkukko-elämänpuu-kaulakoru välittää Luojan runsautta ja elämänvoimaa...tod. riikinkukkoenergiaa, sitä etsivälle...joten menoksi ja vipinää rinnanalle kesäksi:))

torstai 12. toukokuuta 2016

Kultainen vihreä riikinkukko-elämänpuu-kaulakoru välittää Luojan runsautta ja elämänvoimaa...tod. riikinkukkoenergiaa, sitä etsivälle...joten menoksi ja vipinää rinnanalle kesäksi:))Vasen kuva edestäpäin ja oikealla korun taustakuva<3<3<3
Tiedustelut / tilaukset:
mirelle123@gmail.com

Ps. kuvien alapuolella löytyvä ns. "kommenttiosio kyselyillenne", on ollut aina käytössä<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA TUTUT ja tuntemattomat tutustumaan sivujeni kautta mystiikkapalveluihini ja mystiikkatuotteisiini.

Tänne kommenttiosioon, voitte myös jättää anonyymisti, yksittäisiä kysymysiänne vastattavakseni, pyrin käymään kysymyksiänne läpi päivittäin ja vastaillakin sitä mukaa (max. päivän parin viivellä ehkä:)

Mystiikkatuotteet, ennustukset, energianvälitys / henkiparannus / kaukoparannus apujani tilattavissa ja kyseltävissä puh: 044 76 79 772, myös Whatsapin kautta voi viestitellä ja soitella.
Email: mirelle123@gmail.com

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla myös picasawebissäni, minne pääsee sivultani, kuvia klikkailemalla.
Soitahan / laita viestiä siis jo kurkistellaksesi kohtalosi todellisiin aikakirjoihin...tai pyytääksenne lisäenergiaa elämäntilanteisiisi, ottaaksesi kauttani yht. rajantaakse poistuneisiin tai kadonneisiin läheisiisi yms.

Voimalliset energianvälitykseni tehoavat taatusti ja aina !
Koe henkimaailman apu ja anna siten ihmeiden puhua puolestaan.

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla kuvista ja tiedustella / tilailla sop.muk.