Näytä esimerkki Meedio Mirellen Mystiikkamaailma Tervetuloa palvelujeni pariin: Vetovoimanlakien viidakoissa takellellen:-)

maanantai 12. elokuuta 2013

Vetovoimanlakien viidakoissa takellellen:-)

Unikuvia opettavaisia:-)
Eräs orpo mutta ei pikkusieluinen sielu Pekkanen, kaksinaisuuden maailmassa kuin avuton vanki mainen, mut´... kolmannen silmän keskiössään itsen "kaikkinäkevä" jumalainen sielu, vetovoimiltaan lyömätön kutsuja, vaatien sielu Pekkasta  tarttumaan perintöaseisiin:-)

Arka, pelokkaan vähättelevä sieluparka Pekkanen miettii tovin, miettii kaksi...pidemmittä puheitta laittaakin toimeksi toimeksiannon, vetovoimalain mukaisesti,  heittäytyen osaansa rakkauden jumalaisen, kanssaluojaksi luojan, rakkaudesta äitimaan:-)

Toivelistat mahtipontiset ladattuina käpylisäkkeeseen, sinkauttaa sielu Pekkanen ajatuksillaan bittiavaruuteen, kiitämään tähdenlentoina taivaallisiin tavoitteisiin, etsiytyäkseen vetovoimiltaan samanlaisiin värähtelytaajuuksiin:-)

Kului päivä, kului kaksi...saapuikin taivaan etuportille jo taksi:-)... pitkä kultatukkainen mummeli, asteli ulos lentävästä taxista, kädessään sauva kultainen mink päässä Davidin tähti viiskantainen:-)

Mummeli  kertoi gerubille taivaanportin vartijalle, haluavansa osallistua sukukokoukseen sielujen maisten Pekkasten:-)...siemaillen luojan pranaa graalinmaljastaan, vetäisi mummeli kultaisen VIP papyruskäärön sauvastaan ja alkoikin siltä taivaalliselta sekunnilta tuon erään sielu Pekkasen toivelistaa täytäntöön laittamaan.

Sieltä laitettiin tulemaan alakertaan tavaraa tuutin täydeltä, hieroglyfien kultaiselta listalta jumalaiselta, toteutettiin jokikinen toive, niin suuri kuin pieni, minkä sieluparka Pekkanen oli häthätää yltiövarovaisuudessaan laittanut toteen pantavaksi, luojan vetovoimalakiin nojaten toteutettavaksi:-)

Kului taas vko kului kaksi...sai kokea sielu Pekkanen oppineensa luojan luojaksi hyvinkin, lentopostia Ameriikoista saadessaan ja sitärataa isoa testamenttia itselleen lunastaessaan...kiitollisuuden tunteista nautiskellessaan saa vastaanottaa luojanpranaa vuolaana virtanaan:-)

21 kommenttia:

 1. Hei!

  Näkyykö syksyyn mitään uutta raharintamalla? Yllätystä talouteeen vaikko samaa rataa mennään?

  terveisin syysomena

  VastaaPoista
 2. En tiedä onko tämä oikea kysymyspikka mutta laitan kysymyksen silti. Työni loppuu vuoden vaihteessa. Se on määräaikainen. Näkyyköhän mitään uutta tilalle? Olen yh-sinkku ja pelkään että putoan lapseni kanssa huonoon tilanteeseen. Nyt ollaan pärjätty ok palkallani vaikka tiukka tekee toisinaan? Kiitos jos jaksat vastata minulle

  Nim. huolestuny yh-äiskä

  VastaaPoista
 3. Tuleeko minulle muuttoa ja näkyykö siis suurempia muutoksia olevan tulossa? Työ ja raha-asiat? Vaaleahko mieskin on tässä kohtaa ja miten meidän rakkaus? Mitä meille siis on tulossa? Olen punamusta hiuksinen ja miehellä on jo alkavaa harmautta muuten vaaleahko gentleman.
  T:rakastavaiset

  VastaaPoista
 4. Työ ja raha-asiat voit jättää vastaamatta. Koska toivot kysymyksen vain yhdestä aiheesta kerrallaan. Rakkauasiani haluan tietää kiitos:)Mitä meille siis on tulossa?
  T:rakastavaiset

  VastaaPoista
 5. hei mirelle!odotanko turhaa nuorempaa pitkään mielessä ollutta miestä vai onko sittenkin ruvennut suhteeseen"kilpakumppanin" kanssa vai ovatko nämä vain huhuja?

  -Murheellin myy

  VastaaPoista
 6. Olen ristiverinen nainen ja niin on tuntemani ikäiseni mieskin. Mitä meille on tulossa jos katsotaan yksi vuosi eteenpäin tätä meitiin rakkaustarinaa? Lähentymistä ja jotakin onnellista tapahtumaa toivon niin?
  T:Koirani ja me kaksi

  VastaaPoista
 7. Hei Mirelle!
  Mitä minulle näkyy rakkausrintamalla syksyyn/ loppuvuodeksi? Onko muutoksia luvassa? Mietin erään mieshenkilön luotettavuutta. Kannattaako lähteä hänen matkaan? Olen tummaverinen, mustahiuksinen nainen...
  Kiitos vastauksestasi :-)

  Nim. Yksinäinen

  VastaaPoista
 8. Hei Mirelle, mitä minulle näytetään loppuvuoteen rakkauden osalta?:) Erään tapasinkin pitkän tauon jälkeen. :)

  -Hemppa

  VastaaPoista
 9. Voinko luottaa mieheen joka viestittelee minulle? Onko hänellä puhtaat jauhot pussissa? Olemme asioiden takia erossa koska miehen menneisyys on vielä läpikäymättä. Hänellä on raskas taakka harteillaan. Lämpimiä ajatuksia itselläni on ja olen työssäkäyvä ristiverinen nainen.
  T: miten tästä asiat etenee?

  VastaaPoista
 10. Luulen ettei tänne kandee kirjoitella. Ei vastaa. Mainoskikka. Kannattaa etsiä joku oikea näkijä

  VastaaPoista
 11. Hyvät kysyjät; olettehan huomioineet nämä kommenttiosion ohjeistukseni: että kysymyksiinne NOSTAN vain YHDEN TAROTKORTIN antamaan jonkinasteista punaista lankaa ohjenuoraksi !!! (ajallisesti en muuhun ennusteluun täällä ilmaispuolella pysty)

  Varsinaiset ennustukset tapahtuvat siis vain puhelimitse ja maksullisesti valitettavasti:)

  VastaaPoista
 12. Hei Mirelle!

  Jatkuuko viimekesäinen rakkaus vielä lähiaikoina tai joskus?
  T. Epätoivoinen

  VastaaPoista
 13. Meedio Mirelle :)Smile

  VastaaPoista
 14. Hei SYYSOMENA!

  Vastauksissani täällä nostan jokaiselle "vain" YHDEN TAROTKORTIN nostamaan esiin punaista elämäntilannelankaa:)
  Varsinaiset perinteiset ennustukset tapahtuvat maksullisesti / puhelimitse:)

  TAROTKORTIKSESI nousi: LANTTIEN NELONEN = VOIMA

  Kyseinen kortti "kertoo" tilanteesta / halustamme "rajata turvaamme", kerätä turvaa tavaroilla...mitkä toki lisäävät mukavuudentunnettamme...mutta "lanttien nelonen" nostaakin esiin kysymyksen siitä, että päätyvätkö "tavarat / "turha" maallinen omaisuus" lopulta omistamaan meidät liiallisuuden kanssa.

  Miten käy "vapaan hengen tilan" neljän seinän sisällä...(kodinhenki / ihmishenki/ luonnonhenki...voivatkin tarvita pelastajakseen vain "happea" kaiken "omistamisen taakan keskellä" jne.

  Kortti viiittaakin noin yleisesti tavoitteista saada selkeämäpi yhteys henkeen(kaiken maallisen / tavaramääränkin keskellä) ...äitimaa / isätaivas...kosminen kaikenluoja...tukokset avattavissa jotta "happea" / luojan pranaa" pääseen tilaan sisään...niin chakrajärjestelmää / kuin konkreettista kodintilaa / elinolosuhteiden henkeä ajatellen jne.
  Kortti LANTTIEN 4 nostaa esiin aiheen: koetko olevasi "lukittunut" lanttiensa sisään, mitä muutoksia haetkin, muista "henki" ja hengen sanoma:)

  Pelkistetysti voidaankin sanoa, että tämä lanttien nelonen joko pyytää meitä avautumaan ja vapautumaan tai sitten sulkeutumaan ja rajoittamaan.

  Kortissa on symboleita mitkä kehottavat ja antavat uskoa luottaa itseensä, pysy lujana, älä anna periksi, usko parempaan huomiseen jne.

  Luojan perintöenergiat ovat sinun / teidänkin ulottuvillanne,(kuten itsekunkin) vain hengentiedonjanon ja henkioppaan rakastavan tietoisuuden askeleen päässä:)

  Luottavaisesti kohti syksyä, teissä on hengenvoimaa mikä pitää kasassa<3<3<3

  VastaaPoista
 15. Hei "huolestunut yh-äiskä"!

  Sinullekin tuon esiin tämän että astauksissani täällä nostan jokaiselle "vain" YHDEN TAROTKORTIN nostamaan esiin punaista elämäntilannelankaa:)
  (varsinaiset perinteiset ennustukset maksullisesti puhelimitse).

  TAROTKORTIKSESI nousi: MIEKKOJEN ÄSSÄ.
  Kortin symboliikka liittyy mielenselkeyteen, mielenlujuuteen, ja totuuteen samoin kuin myös päättäväisyyteen ja tahdonvoimaan.

  Valinta on itsekullekin aina vapaa,joten nämä ominaisuudet voivat olla hyvinkin meidän tai yhtä hyvin ne voivat jäädä vain työstämättömiksi haaveiksi kuin ilman omasuunnittelemaamme aarrekarttaa.

  Kortissa kruunu itsessään edustaa mm. tietoisuutta, valtaa ja voimaa, vihkimystä. Tiedon sanotaankin lisäävän tuskaa, mutta myös vapauttavan hengentietoa ja antavan rauhan energiaa
  Kortissa miekka symboloikin oman mielemme voimaa, mitä voimme sekä luoda lisää että hävittää (epäuskoissamme:)
  .
  Hengenmiekkaan tarttuminen lempeydellä ja pyyteettömällä rakkaudella vaatii aina hengen rohkeutta ja voimaa....ole siis rohkea ja hengessä väkevä ja voimallinen, kuten olet toki tähän saakka ollutkin:)

  Siinähän olikin jo kiteytettynä elämäsi selviytymistarinan ydin: "äidillisyyteen vihkiytynyt pyyteetön luonnonvoima" sinussa saa asiat kuin asiat sujumaan oikeudenmukaisesti ilman "työttömyysväliin putoamista" tälläkin erää.

  Tsemppirikasta syksyä sinulle ikuinen selviytyjä!

  VastaaPoista
 16. Kiitos Meediomirelle:)
  Hyvää syksyä sinulle!

  t.syysomena

  VastaaPoista
 17. Hei sinä nimimerkki: rakastavaiset!

  Kuten varmaan sinäkin olet hoksannut ohjeistuksistani että vastauksissani nostan jokaiselle YHDEN TAROTKORTIN punaiseksi langaksi antamaan "sanomaa" vain yhteen aiheeseen kerrallaan.

  Ns. Ennustuspalvelut muutoin vain puhelimitse maksullisesti:)

  Ok, eli sinulle nousi TAROTPAKASTANI todellakin maaginen kortti, nimittän "suurten salaisuuksien kortti nro: VI = rakastavaiset:)...aivan kuten nimimerkkisikin... mielenkiintoista eikövain:)

  Ok, tämä maaginen kortti tahtoo "neuvoa sinua" seuraavasti:
  Elämääsi on astunut uusia haasteita antavaa tapahtumasarjaa...haasteet velvoittavat kohtaamaan toisen ihmisen kuin peilikuvansa...vastakaohdat nousevat esiin...jin ja jang energiat yms.
  kuuluvat tämän kortin symboliikkaan jne.
  Tarvitaan syvällistä muutosta parisuhde-kasvualustaksi, omaa identiteettiään menettämättä:)

  "Kaikkihan" on mahdollista jos on oppinut jo tätä ennen rakastamaan itseään ja tiedostamaan oman jumalallisen arvonsa oivalluksien kautta: mmaskuliiniset ja feminiiniset piirteet itsessään opittu sulauttamaan tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi jne.
  Sillä jos oma yhteys omaan sisäiseen jumalaamme (sieluumme)ei ole "kunnossa" nniin pahimmassa tapauksessa alamme elämään elämäämme kuin liiaksi toisen ihmisen kautta.
  ...mikä taas voi lieveilmiöinään johtaa "kaksinaismaailmamme draamoihin"...kuten esim. mustasukkaisuuteen...rakkauden kääntöpuolen aspektit ovat "vaarassa nousta barrikadeille...:)

  Todellisuus voi olla aivan jotain muutakin (ei toki välttämättä) kuin mitä ruusunpunaisilla silmälaseillaan on rakastuneena aikanaan havainnoinut:-)

  Ottaen toinen toisemme sellaisina, kuin olemme, hyväksyen toisemme pyyteettömällä rakkaudella "vikoineen päivineen" niin johan alkaa homma rulettamaan:-)
  Kaikki nämä ohjenuorat ovat toki melkein yhtä vaikeita toteuttaa käytännössä kuin kamelin mennä neulansilmästä, mutta aiepyrkimys tähän "ihannesymbioosiin" on päämäärätietoista ja siten siunauksenne:-)


  VastaaPoista
 18. Hei "murheellinen myy"!

  Nostin sinullekin YHDEN TAROTKORTIN antamaan "sanomaa" kuin punaiseksi langaksi jne.

  (varsinaiset ennustukset vain puhelimitse /maksullisesti).

  Tarotkortiksesi nousi:Suurten salaisuuksien kortti nro: X = kohtalonpyörä:)


  Kortin sanomaa: Kaikki on yhteydessä kaikkeen... kohtalonpyörä onkin mystisen universumin symboli!

  Ihmisen oivaltaessa maailman kauneuden pyhässä yksinkertaisuudessaankin...elämän palapelinpalasetkin alkavat ns. loksahtelemaan kohdilleen jne.

  Kohtalon johdatusta (sanonta) alkaa tulla arkipäiväiseksi hyväksi tutuksi:-)

  Elämäntilanteiden uusien mahdollisuuksien kirjo avautuu kuin uudestaan alkuenergioissaan eteesi jne.

  Ihminen alkaa tajuamaan että ilman mennyttä ei olisi tätäkään hetkeä, olet siis menneisyytesi summasummarum...tämänhetken oivaltava jumalallinen sielu !

  Elämälle tuntuu löytyvän uusi tarkoitus pv kerrallaan edeten, tässä ja nyt :)


  VastaaPoista
 19. Kysyn minäkin kovan kesän elänyt. Pääsenkö tästä taas jaloilleni?

  Puusta pudonnut

  VastaaPoista
 20. Hei!
  Tapaanko menetetyn rakkauden uudelleen myöhemmin!t:Svart

  VastaaPoista
 21. Hyvä kysyjä: "Puusta pudonnut":)joka kysyit seuraavasti: Kysyn minäkin kovan kesän elänyt. Pääsenkö tästä taas jaloilleni?

  Sinulle tiedoksi(kaikille muillekin vastaavan oloisesti anonyymisti kysyville tiedoksi) että en valitettavasti saa minkäänasteista motivoivaa otetta tämäntyyppisistä suht. tyhjän puhuvista kysymyksen tyngistä:-)

  Ymmärrätte varmasti että en voi täällä laittaa tunteja aikaani yhteen kysymykseen, minkä se vähintäänkin vaatisi, jos tämäntyyppisistä n. neljän sanan kysymyksistä lähtisin ennustetta laatimaan:-)
  Sula mahdottomuus minullekin, taitavalle konkari näkijämeediolle:)...joka tietää kyselemättä...mutta silloin puhutaankin PUH ennustamisesta:-)

  Mukavaa syksynkulkua itsekullekin ja vastailen TARTOT kortin nostamisella siis kyllä vain jos saan kiinni kysymyksestä, muutoin en voi vastailla yhtään mitään edes TAROT kortin vetämisellä:-)


  VastaaPoista

TERVETULOA TUTUT ja tuntemattomat tutustumaan sivujeni kautta mystiikkapalveluihini ja mystiikkatuotteisiini.

Tänne kommenttiosioon, voitte myös jättää anonyymisti, yksittäisiä kysymysiänne vastattavakseni, pyrin käymään kysymyksiänne läpi päivittäin ja vastaillakin sitä mukaa (max. päivän parin viivellä ehkä:)

Mystiikkatuotteet, ennustukset, energianvälitys / henkiparannus / kaukoparannus apujani tilattavissa ja kyseltävissä puh: 044 76 79 772, myös Whatsapin kautta voi viestitellä ja soitella.
Email: mirelle123@gmail.com

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla myös picasawebissäni, minne pääsee sivultani, kuvia klikkailemalla.
Soitahan / laita viestiä siis jo kurkistellaksesi kohtalosi todellisiin aikakirjoihin...tai pyytääksenne lisäenergiaa elämäntilanteisiisi, ottaaksesi kauttani yht. rajantaakse poistuneisiin tai kadonneisiin läheisiisi yms.

Voimalliset energianvälitykseni tehoavat taatusti ja aina !
Koe henkimaailman apu ja anna siten ihmeiden puhua puolestaan.

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla kuvista ja tiedustella / tilailla sop.muk.