Näytä esimerkki Meedio Mirellen Mystiikkamaailma Tervetuloa palvelujeni pariin: Äiti-Gaian energioden tiimoilta syntynyt ja työstetty voimallinen "Elämänpuu-meripihka-kaulakoru"...energioita etsivälle oivallinen apu äitimaan Universaalien runsauden-energioiden työstöön...

maanantai 9. tammikuuta 2017

Äiti-Gaian energioden tiimoilta syntynyt ja työstetty voimallinen "Elämänpuu-meripihka-kaulakoru"...energioita etsivälle oivallinen apu äitimaan Universaalien runsauden-energioiden työstöön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA TUTUT ja tuntemattomat tutustumaan sivujeni kautta mystiikkapalveluihini ja mystiikkatuotteisiini.

Tänne kommenttiosioon, voitte myös jättää anonyymisti, yksittäisiä kysymysiänne vastattavakseni, pyrin käymään kysymyksiänne läpi päivittäin ja vastaillakin sitä mukaa (max. päivän parin viivellä ehkä:)

Mystiikkatuotteet, ennustukset, energianvälitys / henkiparannus / kaukoparannus apujani tilattavissa ja kyseltävissä puh: 044 76 79 772, myös Whatsapin kautta voi viestitellä ja soitella.
Email: mirelle123@gmail.com

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla myös picasawebissäni, minne pääsee sivultani, kuvia klikkailemalla.
Soitahan / laita viestiä siis jo kurkistellaksesi kohtalosi todellisiin aikakirjoihin...tai pyytääksenne lisäenergiaa elämäntilanteisiisi, ottaaksesi kauttani yht. rajantaakse poistuneisiin tai kadonneisiin läheisiisi yms.

Voimalliset energianvälitykseni tehoavat taatusti ja aina !
Koe henkimaailman apu ja anna siten ihmeiden puhua puolestaan.

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla kuvista ja tiedustella / tilailla sop.muk.