Näytä esimerkki Meedio Mirellen Mystiikkamaailma Tervetuloa palvelujeni pariin: Kevät-kesäinspiksen tuotteistamaa: UNIIKIT INTIAANIAIHEISET UNISIEPPARIT ja SULKAKORUT yms. Mystiikkatuotteitani joka lähtöön ja tunnelmaan, itselle tai lahjaksi jne.

torstai 20. maaliskuuta 2014

Kevät-kesäinspiksen tuotteistamaa: UNIIKIT INTIAANIAIHEISET UNISIEPPARIT ja SULKAKORUT yms. Mystiikkatuotteitani joka lähtöön ja tunnelmaan, itselle tai lahjaksi jne.UNIIKKEJA INTIAANIAIHEISIA UNISIEPPAREITA, SULKAKORUJA, MEDITAATIO REKVISIITTAA (chakrakivet, suitsukkeet, sulkaviuhkat, yrtit, huolinuket yms.) 100 % UNIIKKEJA mystiikkakäsitöitä DESIGN MEEDIO MIRELLE!
Ohessa UNIIKKEJA mallikappaleita esillä joten tiedustele lisää ja tilaile omanlaisesi mystinen "sulkakoru tai korusettisi " tai isokokoisempi INTIAANIAIHEINEN UNISIEPPARI kotiin "killumaan onnea ja energiaa" yms. 
Mystiikkatuotteideni hinnat liikkuvat välillä 25 € -  250 € (riippuen täysin tykötarpeista: kivien, sulkien,  nahkojen määristä, merkeistä, laaduista, tekeleen koosta jne.)

 Soittele niin suunnitellaan yhdessä sinulle omat maagiset "unisiepparisi sulkakorusi",  kotiin, kaulalle tai minne ikinä "ne / sen" tahdotkin asettaa "killumaan onnea ja energiaa" <3<3<3
Tiedustelut ja tilaukset: 044 7679772, kiitos!


  

https://picasaweb.google.com/mirelle123


http://picasaweb.google.com/mirelle123

http://picasaweb.google.com/mirelle123


Nahkainen mystiikkapussukka Chakrakiville tai yrteille tms)  Esim. 9 kpl chakrakiviä yrtti-suitsukkeilla ja akaatti-latauskivellä yht. 35,- e. 
http://picasaweb.google.com/mirelle123


UNIIKKEJA MYSTIIKKATUOTTEITA "joka lähtöön ja tunnelmaan":) Tiedustele ja tilaile omanlaisesi uniikki "unisieppari" tms...korukäyttöön, siunaus, energiapuhdistus / meditaatio tykötarpeiksi jns.. <3<3<3 Tilaukset sop.muk. kuten mallit, värit, koko, hintahaarukka, aihepiirit ja omat toiveet toteutellaan, vain mielikuvistus on rajana:) Eri juhla-aiheisiin sopivia, vaikkapa esim. lahjaksi ystäville tai itselle...kiitos <3<3<3   Tiedustele lisää, suunnitellaan yhdessä.Yht.tiedot löytyvät sivun yläosasta. Tervetuloa mystiikkapalvelujeni pariin viihtymään, kiitos!


Tiedustelut ja tilaukset: 044 7679772


Oheiset isonkokoiset MAAGIISET UNISIEPPARIT koko: n. 120 x 50 cm (150,- € ) tehty aidoista luonnontuotteista: pajunoksaa, nahkaa, pellavaa, silkkiä, hamppunarua, petolinnunsulkia ja höyheniä, tiikerintaljaa, puu ja kivihelmiä yms. Tiedustelut ja tilaukset: 044 7679772 tai email: mirelle123@gmail.com


Oheisten isonkokoisten ( 40 cm / 50 cm X 100 / 120 cm) uniseppareiden hinnat liikkuvat  80 €  - 200 € välimaastoissa:)  (kuvissa myytyjä ja mallikappaleita)Vastaavia tilattavissa toiveidenne mukaisesti suunniteltuna (värit, aiheet, mallit, koko ja hinnat toki:) Tervetuloa mystiikkamaailmaani tutustumaan:)

 Uniikkeja kaulakoruja..erilaisia malleja esillä (yhdestä mallista kehittelen myös  useita muutosversioita nauhaa / ketjua vaihtamalla, sulkia lisäämällä, värejä vaihtamalla yms. Tilauksella valmistan itsekullekin uniikit näyttävät korusetit tai unisiepparit...kerro toiveesi,  kiitos!
 

http://picasaweb.google.com/mirelle123
https://picasaweb.google.com/mirelle123
https://picasaweb.google.com/mirelle123


https://picasaweb.google.com/mirelle123


https://picasaweb.google.com/mirelle123
https://picasaweb.google.com/mirelle123
https://picasaweb.google.com/mirelle123

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TERVETULOA TUTUT ja tuntemattomat tutustumaan sivujeni kautta mystiikkapalveluihini ja mystiikkatuotteisiini.

Tänne kommenttiosioon, voitte myös jättää anonyymisti, yksittäisiä kysymysiänne vastattavakseni, pyrin käymään kysymyksiänne läpi päivittäin ja vastaillakin sitä mukaa (max. päivän parin viivellä ehkä:)

Mystiikkatuotteet, ennustukset, energianvälitys / henkiparannus / kaukoparannus apujani tilattavissa ja kyseltävissä puh: 044 76 79 772, myös Whatsapin kautta voi viestitellä ja soitella.
Email: mirelle123@gmail.com

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla myös picasawebissäni, minne pääsee sivultani, kuvia klikkailemalla.
Soitahan / laita viestiä siis jo kurkistellaksesi kohtalosi todellisiin aikakirjoihin...tai pyytääksenne lisäenergiaa elämäntilanteisiisi, ottaaksesi kauttani yht. rajantaakse poistuneisiin tai kadonneisiin läheisiisi yms.

Voimalliset energianvälitykseni tehoavat taatusti ja aina !
Koe henkimaailman apu ja anna siten ihmeiden puhua puolestaan.

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla kuvista ja tiedustella / tilailla sop.muk.