Näytä esimerkki Meedio Mirellen Mystiikkamaailma Tervetuloa palvelujeni pariin: Mystiset ystävänpäivän tervehdykset kaikille lukijoille ja näin ystävänpäivän kunniaksi ENNUSTUS TARJOUS: Puh ennustus 15 min / 10 € (puh. 041-7709752 voimassa vain tänään 14.2.2013 !!!

torstai 14. helmikuuta 2013

Mystiset ystävänpäivän tervehdykset kaikille lukijoille ja näin ystävänpäivän kunniaksi ENNUSTUS TARJOUS: Puh ennustus 15 min / 10 € (puh. 041-7709752 voimassa vain tänään 14.2.2013 !!!


Mystisen onnekasta ystävänpäivää kaikille !!!

10 kommenttia:

 1. Moi :)


  Rakkauselämä ollut "jäähyllä" tässä. Näetkö, kestääkö tämä tilanne vielä pitkäänkin minulla, vaalealla, 32-vuotiaalla naisella? Vai olisiko minunkin aika kohdata se oma armaani jossakin? Yritän kyllä olla avoin nyt tapahtumille.


  PunainenHelmi

  VastaaPoista
 2. Punainen Helmi!
  ...niin että mikähän tilanne pitäisi kestää sinulla:)...sinkkuelämääsi taidat tarkoittaa ja sitä ja sen kestävyyttä:)
  Nämä ajat mitä nyt käyt lävitse, karaisevat sinua sopivasti, päästäksesi ylös "sudenkuopista" mitä olet tavallaan itse itsellesi asetellut mielessäsi...ja syyn tiedätkin jne.
  Olisi jo todellakin aika laittaa piste tiettyyn aiheeseen ja aloitella toisella tyylillä, katsellen ja suunnistellen VAIN eteenpäin (menneet sikseen:)
  Kohtaat uuden "prinssisi" kun se oikea aika ja tilanne kohtaavat, sitä kannattaakin odottaa.
  Yllätyksellistä romanttista kevättä odotellessa ja sitä tanssitaitoasi hioessasi tuntuukin aikasi lentävän kohta kuin siivillä:)  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Niin juuri, sinkkuajan haluaisin jo jättää taakseni ja rakastua, kokea romantiikkaa! Olen ottanut uuden suunnan elämälleni ja toivon sen suunnan tuovan minulle sopivan rakkauden. :) Kevättä odotellessa. ;)


  PunainenHelmi

  VastaaPoista
 4. Hei vaan! Kysyn sinulta aika isosta raha-asiasta. Kannattaako hakea niin paljon kuin aion ja myönnetäänkö meille tuo summa? Tiukkaa tekee laskujen kanssa ja muutenkin.

  Anomatta ei saa

  VastaaPoista
 5. Anomatta ei saa!
  Tuntuu siltä, että lainatarjous ei kuitenkaan tavoita tarvitsijoita siinämäärin kuin itse esite antaa ymmärtää...eli tiukat on kriteerit ilmeisestikin ette ehkä lähdekään siihen "ralliin" mukaan. Saisin kuvaan teille työasioiden kautta parempia näkymiä ja lasku ym.talouden hoitoon selkiytyvää linjaa jokatapauksessa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Kurja juttu, jos asia on niin. Toivottavasti saamme edes osan. Hyvä jos näet selkiytyvää linjaa talouden hoitoon.

  Anomatta ei saa

  VastaaPoista
 7. Hei kädet ei nyt riitä mulla joten apua pyydän sulta. Päätä särkee oikealta ohimolta ,huimaa, ja loppua ei meinaa tulla. Olenko hankalassa iässä tässä estorgeenit loppuu multa.
  Jos vähän apua saisin näkyykö muuta pöpöä mulla. Korvausta toki maksan kun ilmoitat vaikka sähköpostiin.
  Vihreäsielu

  VastaaPoista
 8. Otin voimakkaan särkylääkkeen jos se siitä hyvää kevään jatkoa.
  Vihreäsielu

  VastaaPoista
 9. Hei mirelle! Nyt se sitten on tapahtunut, että tiemme erkanivat miesystäväni kanssa. Kauan sitä mietin, mutta kun ei tunnu enää fyysistä eikä henkistä yhteyttä pitkänkään yrittämisen jälkeen, on annettava periksi. Mistä ihmeestä sen onnen löydän? Henkilön, joka oikeasti välittää ja haluaa nauttia yhteisistä seikkailuista vaalehkon, nuoren naisen kanssa? -Karelia-

  VastaaPoista
 10. moi mirelle... mitä näet minun tulevaisuudessa... entä minun mies juttu? terveisin : minyan

  VastaaPoista

TERVETULOA TUTUT ja tuntemattomat tutustumaan sivujeni kautta mystiikkapalveluihini ja mystiikkatuotteisiini.

Tänne kommenttiosioon, voitte myös jättää anonyymisti, yksittäisiä kysymysiänne vastattavakseni, pyrin käymään kysymyksiänne läpi päivittäin ja vastaillakin sitä mukaa (max. päivän parin viivellä ehkä:)

Mystiikkatuotteet, ennustukset, energianvälitys / henkiparannus / kaukoparannus apujani tilattavissa ja kyseltävissä puh: 044 76 79 772, myös Whatsapin kautta voi viestitellä ja soitella.
Email: mirelle123@gmail.com

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla myös picasawebissäni, minne pääsee sivultani, kuvia klikkailemalla.
Soitahan / laita viestiä siis jo kurkistellaksesi kohtalosi todellisiin aikakirjoihin...tai pyytääksenne lisäenergiaa elämäntilanteisiisi, ottaaksesi kauttani yht. rajantaakse poistuneisiin tai kadonneisiin läheisiisi yms.

Voimalliset energianvälitykseni tehoavat taatusti ja aina !
Koe henkimaailman apu ja anna siten ihmeiden puhua puolestaan.

Mystiikkatuotteitani voi tsekkailla kuvista ja tiedustella / tilailla sop.muk.